Skip to main content
Utekatt

Falkor

Av 17. mars 2024Ingen kommentarer

Hei, jeg heter Falkor og er født i 2013. Jeg er en veldig sosial, kosete og trygg katt som passer til familie med både små og store barn, eller de uten barn, bare jeg får mye kos og oppmerksomhet. Jeg er ganske snill og omgjengelig, så vil nok gå å bra å dele hjem med både hund og katt også tror jeg.

Jeg elsker å leke, og fostermor sier at jeg leker som en liten kattunge. Spesielt glad er jeg i å leke med fjær og hopper høyt opp når jeg blir ivrig. Ellers er jeg forsiktig med klør, men når jeg blir ekstra ivrig, kan det hende at jeg glemmer meg og biter litt – men alltid veldig forsiktig!

Jeg er ellers en nydelig, veldig trygg og hengiven herremann som elsker oppmerksomhet. Kos er jeg særdeles glad i, men jeg foretrekker å bli kost andre steder enn på magen. Dessuten er jeg glad i å sove i samme seng som menneskene om natten, da jeg er svært glad i å være nær familien min. Jeg kan løftes og bæres uten problem.

Gjester og andre fremmede mennesker ønsker jeg hjertelig velkommen, og spesielt hyggelig er det når jeg får litt ekstra oppmerksomhet fra dem. Hårbørsten er veldig spennende og noe jeg liker å leke med, så det kan være vanskelig å børste meg på grunn av dette.

Jeg klorer ikke på møbler så lenge jeg har en klorematte. Her i fosterhjemmet får jeg bruke dørmatta. Ellers er jeg flink til å bruke kattedoen, er ekstra nøye med gravingen, så det kan være lurt at jeg har dokasse med tak og dør.

Å kjøre bil er jeg ikke så glad i, da hender det at jeg klager og tisser i buret. Men til tross for dette, takler jeg til gjengjeld rimelig godt å få et bad etterpå, selv om det heller ikke er favorittaktiviteten.

Falkor er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200 kr.

Kan du være det rette hjemmet for Falkor og tilby ham trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Falkor virker å være den rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om disse her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/