Skip to main content
Utekatt

Fabina og Fabian

Av 30. mars 2024april 8th, 2024Ingen kommentarer

Hei hei! Vi er mor Fabina (født des ’22) og sønn Fabian (født nov ’23). Vi er to sosiale, lekne og kosete katter som passer inn hos de fleste familier, også småbarn skal nok gå bra så lenge de respekterer våre grenser.

Vi ønsker oss et hjem med trygge og gode utemuligheter så vi kan gå på oppdagelsesferd utenfor hjemmet vårt uten å stå i fare for å bli påkjørt. Det er imidlertid viktig at jeg, Fabian, holdes inne frem til november 2024, for da er orienteringssansen min ferdig utviklet.

Moren min, Fabina, og jeg er ganske lekne av oss. Jeg er nok hakket mer leken enn moren min, og fosterfamilien vår kaller meg for en liten ramp, men jeg er ganske sjarmerende altså. Både mamma og jeg kan vel kalles for to energibomber av og til, og vi kan leke med det meste. Mamma leker litt roligere enn meg, mens jeg kan finne på å leke med absolutt alt som ledninger, garn og planter. Mammaen min, Fabina, er mer interessert i å leke med ulike katteleker og tråd. Av og til liker jeg å leke med halen til mamma, men det synes hun ikke alltid er så morsomt, og da setter hun meg på plass. Men mamma er veldig tålmodig med meg.

Vi er ganske sosiale av oss og følger gjerne etter deg, og når du ligger og slapper av i sofaen, ligger vi gjerne ved siden av deg. Kosespottene våre er bak øret og på haken. Mammaen min kan gjerne bli kost med på magen også, mens jeg kan begynne å leke litt da.

Mamma og jeg leker godt i sammen, og når vi skal slappe av, liker vi å ligge inntil hverandre. Vi kan bæres, men vi trives best med alle potene på gulvet. Vi kan begge være litt smårampete av og til og smake litt på plantene dine, og møbler kan være litt utsatt for våre klør. Men om vi får tilgang på noe å klore på, så kanskje det er håp om at vi kan lære å bruke dette istedenfor. Vi ligger rolig i buret under transport, men om det er mye bevegelser, så kan vi mjaue litt.

Fabina og Fabian er kastrerte, chippet og vaksinerte. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200 kr. per katt.

Kan du være det rette hjemmet for Fabina og Fabian og tilby dem trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Fabina og Fabian virker å være de rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om disse her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/