Skip to main content
 

Gi en gave

Alle gaver, uansett størrelse, er med på å gjøre vårt arbeid for dyrene mulig! Ønsker du å gi oss en pengegave kan beløpet settes direkte inn på vår konto 7032.06.09745, husk da å merke betalingen med «gave» så vi får bokført beløpet riktig i vårt regnskap. Dersom du ønsker å få en bekreftelse på innbetalt beløp, uansett størrelse, send da oss gjerne en e-post til post@dooa.no. En del av våre givere har valgt å sette opp et fast gavebeløp pr mnd i sin nettbank. På den måten mottar vi et forutsigbart beløp, samtidig som giver kan spre årsbeløpet utover på flere perioder.

Du kan også sette over et valgfritt beløp ved å bruke VIPPS, vårt nr. er 12260 eller søk opp navnet vårt i sin helhet eller «DOOA».

Alle pengegaver til oss gir rett til skattefradrag for beløp fra kr. 500 – 40 000 pr år (gjeldende sats for 2018). Dette max-beløpet er totalt gavebidrag til veldedige organisasjoner pr person pr år. For at vi skal kunne innrapportere din gave må vi ha ditt 11-siffrede personnummer, da vi er pliktig til å innrapportere dette til kemneren i januar hvert år. Les mer om skattefradrag her.