Skip to main content
 

Dyrene trenger deg – Bli medlem!

Gjennom et medlemskap i Dyrebeskyttelsen Norge Oslo og Akershus yter du en direkte hjelp til de som trenger det aller mest, de hjemløse, vanskjøttede eller mishandlede dyrene.

Trykk HER for å melde deg inn!

Avtalegiromedlemskap er den medlemsformen som gir oss den tryggeste og mest stabile økonomien som igjen gjør oss best rustet til å hjelpe dyr i nød. Man inngår da avtalegiro med fast trekk fra konto pr mnd. De første 390 kronene du gir på avtalegiro (minimum 50 kroner i måneden) blir regnet som kontingent. Alt over dette blir beregnet som gave. Du har krav på skattefradrag hvis du gir mer enn 500 kroner i gave. Eks. 100 kroner i måneden x 12 = 1200 kroner. 810 kroner av dette kvalifiserer til skattefradrag (1200 – 390 = 810). For skattefradrag gjelder samme regler som ved rene pengegaver, les mer om betingelsene her.

Det er Dyrebeskyttelsen Norges sekretariat som vedlikeholder vår medlemsdatabase. Det betyr at du  vil motta innbetalingsgiro og detaljer direkte fra dem, men det er vi lokalt som sender ut annen medlemsinformasjon i form av invitasjon til årsmøte, o.l. Dersom du ønsker å motta slik informasjon elektronisk, så ber vi deg også om å trykke på linken nedenfor og melde deg på vår elektroniske liste, det gjør vår administrasjon av denne tjenesten enklere og vi sparer både porto og miljøet. Dersom du ønsker informasjonen tilsendt pr post får du selvfølgelig det. Takk!

Påmelding elektronisk medlemsinformasjon fra DOOA!
NB! Du må ha fått tildelt et medlemsnummer for å kunne melde deg inn på den elektroniske tjenesten, så dersom du er nytt medlem så besøk denne siden igjen etter at du har mottatt informasjon om ditt medlemskap.