Skip to main content
Utekatt

Milo

Av 16. mars 2024mars 29th, 2024Ingen kommentarer

Hei, jeg heter Milo og er estimert født i 2022. Jeg er en sosial, kosete og leken katt som passer til en kattevant familie med både små og store barn, eller de uten barn. Jeg kommer fint overens med andre katter. Mulig jeg også kan bo med hund, men ikke helt sikker da jeg ikke har møtt noen.

Jeg ønsker meg et kjærlig hjem med trygge og gode utemuligheter.

Jeg gikk lenge hjemløs. Den fine pelsen min var blitt en eneste tov, så pelsen lugget konstant. Heldigvis klarte jeg til slutt å oppsøke det riktige mennesket, for hun tok meg inn og leverte meg til Dyrebeskyttelsen så jeg fikk alt nødvendig stell. Nå har pelsen vokst ut og jeg er klar for å få et permanent hjem. Gleder meg veldig til å få være ute igjen.

Jeg er en skikkelig koseklump. Jeg kryper gjerne inntil deg om morgenen, og jeg kan legge poten min i hånden din. Hvis du ligger med ryggen mot meg, kan jeg noen ganger dytte litt forsiktig på deg med hodet mitt for å vekke deg så du kan snu deg mot meg. Jeg er full av kjærlighet, og viser at jeg er glad i deg ved å slikke deg på nesetippen og på fingrene. Hvis jeg synes det er på tide med litt oppmerksomhet, så kaster jeg meg ned på gulvet eller sofaen med magen opp og krever kos. Jeg kan løftes for kos, men trives best med alle fire potene i gulvet.

Jeg liker godt å leke. Jeg liker å leke med små leker jeg kan bære med meg. Jeg synes også det er gøy å jakte på fiskestang slik at jeg kan ta den fra deg. Jeg kan både smatte og grynte når jeg leker. Noen ganger snorker jeg høyt også, men det er ganske sjarmerende, altså.

Jeg er flink til å bruke klorestativet mitt. Du kan godt prate med meg. Jeg forstår godt når du sier navnet mitt og fraser som «Vann», «Kom hit» og om vi skal hente litt mat til meg.

Milo er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200 kr.

Kan du være det rette hjemmet for Milo og tilby ham trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Milo virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om disse her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/