Skip to main content
Utekatt

Lulla og Lussi

Av 25. april 2023juli 20th, 2023Ingen kommentarer

Vi er Lulla og Lussi og er født i 2021. Vi er to forsiktige, men sosiale og kosete frøkner, og vi ønsker oss en familie med enten store barn eller uten barn som har gode og trygge utemuligheter.

Som enhver duo utfyller vi hverandre! Vi liker å være i nærheten av deg og hverandre og maler gjerne i kor. Lussi oppsøker kos og oppmerksomhet og kan legge seg på fanget, mens Lulla foretrekker armlener eller stueteppet, og kos når det passer henne. Ingen av oss er spesielt glade i å bli kost på magen, men gjerne på rumpa! Vi kan bli vant til å løftes, men det er mer spennende på bakken, for der er det jo lek…og ledninger som vi kan komme til å tygge på…

Lulla varter opp til lek og holder liv i huset, til tider er også Lussi med. Da krangler vi gjerne over lekemus på snor eller lekesloss og jager hverandre. Vi bruker ikke tenner under lek, men det kan skje at klørne er ute i blant. Likevel klorer vi lite, bortsett fra at Lulla kan komme til å klore på tepper og møbler. Men jeg stopper når du sier nei og kan nok lære meg til å slutte med det, spesielt når jeg kan få klore fra meg ute.

Vi er begge trygge puser, men Lussi går som regel først frem mens Lulla avventer i bakgrunn til kysten er klar. Vi er ikke redde, men kan skvette litt av brå lyder, uten at vi trenger å gjemme oss. Støvsugeren er helt grei, så lenge den holder avstand.

Selv om vi er av den aktive sorten og ble funnet alene på en campingplass, er vi ikke glade i bilkjøring og foretrekker å være hjemme og i kjente omgivelser.

Lulla og Lussi er kastrerte, chippet og vaksinerte. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- per pus.

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet for oss, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Lulla og Lussi virker å være rett for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om de her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/