Skip to main content
Ukategorisert

Zucca

Av 29. september 2021februar 16th, 2022Ingen kommentarer

Maju, Zucca heter jeg!

Jeg er snill, kosete og leken. Jeg er født i 2018, og ønsker meg et for-alltid-hjem i en litt rolig familie. Gjerne uten barn, har du store og snille barn kan vi sikkert bli venner likevel. Hund eller katt vil jeg slippe å dele hjem med.

Jeg gleder meg veldig til å komme ut og gå på jakt, så du må bo et sted hvor jeg trygt kan gjøre det.

Jeg liker å ligge i fanget ditt, men ikke for lenge av gangen. Jeg kan godt finne på å gå til et annet fang når jeg går fra deg! Jeg liker det veldig godt når du koser meg på hodet og på rumpen, men magen min og potene mine vil jeg gjerne ha i fred!

Jeg liker rutiner, så når jeg har funnet ut hvor jeg liker å ligge finner du meg nok der igjen. Mørke, trange kriker og kroker er favoritten. Jeg kan sove i sengen din, men jeg finner veien til en av plassene mine etter en stund. Jeg er veldig, veldig glad i mat, så du må gi meg små måltid flere ganger om dagen, ellers spiser jeg alt med en gang. Mulig jeg blir mindre opptatt av mat når jeg får lov å være ute.

Hvis du vil leke med meg foreslår jeg «fiskestangen». Da kan jeg hoppe, løpe, fange – rett og slett øve meg på jakt til jeg kommer ut igjen! Jeg ligger gjerne i vinduskarmen og ser ut på fuglene og alt det andre som foregår utenfor. Når det ringer på døren velger jeg å gjemme meg litt for å se an de som kommer, jeg blir fort nysgjerrig og kommer for å hilse på. Jeg liker ikke støvsugeren! Ikke liker jeg bilturer heller, det gir jeg høylydt beskjed om!

Har du gode og trygge utemuligheter og ønsker å gi Zucca sitt for-alltid-hjem, ta kontakt på katt@dooa.no

Zucca er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-