Skip to main content
Aktuelt

Webinar om førstehjelp for fugl

Av 14. mars 2024juli 4th, 2024Ingen kommentarer

DOOA og veterinær Elisabeth Blom ønsker alle velkommen til å delta på vårt webinar om førstehjelp for fugl! Kurset er nyttig for alle som engasjerer seg i hjelpearbeid både for eksotiske fugler, og de vanligste artene villfugl som måke, kråker og duer.

Dato/tid/sted:

Tirsdag 19/3 fra kl. 18-19.30 på Teams

Det blir muligheter for å stille spørsmål etter presentasjonen.

Klikk her for å bli med i møtet på Teams

Kurset er en gjennomgang av de forskjellige situasjonene som gir akutt sykdom hos papegøyer, og hvordan man som eier eller omsorgsperson kan forebygge og hjelpe en fugl som er livstruende syk eller skadet. Eksempler er blødninger, bittskader, forgiftning, infeksjoner og brudd.

En dvergpapegøye i fosterhjem sitter på et hode

Om kursholder:
Elisabeth Blom, veterinær

Blom har utdannelse fra den norske veterinærhøyskolen og har jobbet i smådyrpraksis, hovedsakelig ved Volvat dyreklinikk og Smådyrvakta. I de senere år har hun drevet egen klinikk Dyrlege Blom på Torshov. Gjennom årene har fuglepraksisen stått for 30-50% av pasientgrunnlaget. Hun sitter som norsk representant i i styret i Association of Avian Veterinarians internasjonale komité.

Kurset er online, åpent for alle, og arrangeres av Dyrebeskyttelsen Norge Oslo og Akershus i samarbeid med Elisabeth Blom.

Har du spørsmål om førstehjelp for fugl? Kontakt oss via vårt kontaktskjema ved å trykke her.