Skip to main content
Omplassert

Vixon

Av 12. februar 2022oktober 16th, 2022Ingen kommentarer

Heisann! Vixon heter jeg og jeg er en skikkelig kosepus på omtrent 7 år.

Jeg er en trygg, nysgjerrig, og tillitsfull pus som elsker å ligge i sofaen å få kos! Da strekker jeg meg så laaaang jeg er for å få kos på magen, og om jeg synes det gjør ekstra godt, kan det hende jeg kosebiter litt forsiktig. Jeg liker best å ligge ved siden av deg i sofaen, men om du har et pledd på fanget, sniker jeg meg under pleddet for å få kos. Da maler jeg som en søt liten traktor.

Jeg er veldig sosial, så jeg liker å følge etter deg i huset for å være der det skjer. Når du kommer hjem, er jeg på plass med en gang for å hilse på deg. Jeg er veldig nysgjerrig på hva som er inni og bak alle skuffene i fosterhjemmet mitt. Når fostermor lager mat følger jeg med, og om en skuff åpnes vil jeg oppi skuffen for å undersøke.

Potteplanter bryr jeg meg ikke om, så de får du ha i fred. Det kan være lurt å gi meg et eget møbel til å klore på, en klorstokk eller noe er fint. Jeg synes det er helt greit å bli løftet opp og finnes ikke redd for støvsugeren i det hele tatt.

Jeg savner veldig å være utekatt. Jeg har nemlig lyst til å gå ut å leke med andre katter, spesielt om natta siden jeg har pleid å være ute da. Derfor majuer jeg om kvelden når jeg er i gangen og ser ytterdøra. På natten har jeg savnet fostermor, så da har jeg skrapet på døren og mjauet, men når hun ikke svarer, så har jeg sovnet på sofaen.

Jeg er leken og liker godt å jakte på leker med fjær på. Da kan jeg både hoppe og løpe som et lyn over gulvet, og siden jeg bruker klør i lek, passer jeg best i et hjem med barn som er litt voksne. Fostermor tror at jeg skal kunne gå fint sammen med en hund.

Vixon er kastrert, vaksinert og ID-merket. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,-.

Kan du være det rette hjemmet for Vixon og kan tilby han de trygge og gode utemulighetene han fortjener? Ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Vixon virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/