Skip to main content
Omplassert

Vixon

Av 8. mars 2023mai 27th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Vixon og er en nydelig liten pus født i januar 2019. jeg passer inn i de fleste familier og går fint med større barn. Trygge og gode utemuligheter må jeg ha!

For min egen sikkerhet, så bør jeg være inne til jeg har blitt godt kjent og vant med min nye familie, gjerne frem til sommeren. Da gleder jeg meg masse til å komme ut på grønt gress og utforske mine nye, trygge omgivelser.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen fordi jeg ble observert gående ute helt alene. De trodde først at jeg var en sky katt, men når jeg kom inn til Dyrebeskyttelsen, så viste det seg at jeg var veldig tam.

Kosete, trygg og lavmæl er ord som beskriver meg godt. jeg er en snill fyr og kommer gjerne bort til deg for å få kos. Jeg elsker kos så lenge det ikke er på magen min. Lek er gøy innimellom, men jeg er fortsatt litt forsiktig av meg.

På grunn av fortiden min, så er jeg fortsatt litt redd for brå bevegelser, og litt redd for lyder som f.eks. støvsugeren. Men utenom det, så går det meste greit.

Jeg er snill og pliktoppfyllende, og klorer ikke på møbler når jeg har et klorestativ tilgjengelig. Jeg er også grei å ha med på kjøretur.

Vixon er vaksinert, kastrert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for vakre Vixon og kan tilby ham trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Vixon virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/