Skip to main content
Omplassert

Vippsie

Av 4. desember 2022desember 16th, 2022Ingen kommentarer

Hei! Mitt navn er Vippsie og er født i juli 2022. Jeg er en snill, søt og leken kattunge som nå er klar for mitt for-alltid-hjem. Jeg er veldig glad i andre katter så jeg vil gjerne adopteres sammen med min søster Vinnie, men jeg kan også omplasseres alene hvis du har en katt fra før, vi skal nok bli venner vi også. Jeg passer i et hjem med store barn eller uten barn. Det er viktig at jeg holdes inne frem til juli 2023 slik at stedsansen er utviklet.

Jeg ble funnet sammen med Vinnie og min mor i høst. Vi var først veldig redde når vi kom til fosterhjem, det første døgnet så lå vi heeelt stille. Nå har vi blitt tryggere og i denne annonsen skal dere få bli bedre kjent med meg.

Jeg er en liten, søt, leken og forsiktig kattunge som syntes det er veldig med litt kos når det er sovetid. Jeg ser ikke kosen i å ligge på fanget helt enda, men ligger gjerne i nærheten av deg på sofaen.

Lek det liker jeg veldig godt! jeg har blitt litt mer selvstendig, så jeg kan leke på egen hånd, men det er gøyest med søsteren min eller de andre kattene som er i fosterhjemmet. Fostermor sier at jeg kommer til å bli en dreven musejeger! Om jeg er i rett humør så kan jeg smake litt på ledninger, men jeg oppsøker de ikke.

Jeg er stille og flink i både bur og bil, et lurt triks er å lure meg inn med en leke. Du kan løfte meg, men jeg er litt skeptisk enda.

Jeg er veldig oppsøkende og glad i andre katter, jeg gnir meg gjerne inntil dem og vil være der de er. Men, respekterer også når de setter grenser.

Vippsie er kastrert, vaksinert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for vakre Vippsie og kan tilby henne trygge og gode utemuligheter når hun blir gammel nok til å gå ut (juli 2023)? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Vippsie virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/