Skip to main content
Omplassert

Vinnie

Av 4. desember 2022desember 16th, 2022Ingen kommentarer

Hei! Vinnie heter jeg og er født i juli 2022. Jeg er en leken og nysgjerrig kattunge, som passer i et hjem med store barn, eller uten barn. Jeg er veldig glad i andre katter så jeg vil gjerne adopteres sammen med min søster Vippsie, men jeg kan også omplasseres alene hvis du har en katt fra før, vi skal nok bli venner vi også. Jeg passer i et hjem med store barn, eller uten barn. Det er viktig at jeg holdes inne frem til juli 2023 slik at stedsansen er utviklet.

Jeg ble funnet sammen med Vippsie og min mor i høst. Vi var først veldig redde da vi kom til fosterhjem, det første døgnet så lå vi heeelt stille. Nå har vi blitt tryggere og i denne annonsen skal dere få bli bedre kjent med meg.

Noen ord som beskriver meg er kontaktsøkende, litt bøllete, nysgjerrig og dominant. Jeg er som regel først ut med å undersøke nye ting, og i bakgrunnen finner du nok søsteren min Vipsie.

Jeg ELSKER lek og kan holde på i timesvis! I mitt hode så kan alt lekes med, men favorittene er ball og fiskepinne. Jeg er som regel der det skjer og kommer gjerne bort til deg å gnir meg på foten din.

I bur og bil så sitter jeg pent og rolig. Du kan løfte meg, men jeg er ikke så glad i det helt enda, så jeg kan sprelle litt. Fostermor spår at jeg kommer til å bli en skikkelig «kosepus» og «fangpus» med tiden!

Som min søster er jeg veldig glad i katter generelt, vil alltid være der de er, gnir jeg meg gjerne inntil dem for å si hei, jeg vil gjerne leke og kose med dem. Fostermor tror at jeg fint kan gå sammen med en vennlig hund som er kattevant også.

Vinnie er kastrert, vaksinert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for Vinnie og kan tilby henne trygge og gode utemuligheter når hun blir gammel nok til å gå ut (juli 2023)? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Vinnie virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/