Skip to main content
Omplassert

Villy

Av 15. mars 2023april 6th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Villy og er en blandingskatt født i januar 2020. Jeg er kosete, sjarmerende og rolig, og passer inn i et hjem uten barn. Trygge og gode utemuligheter må jeg ha.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen fordi jeg var hjemløs og hadde forvillet meg inn i en lagerbygning. Jeg var der inne i noen dager før de endelig kom og hentet meg inn i varmen.

Jeg er en veldig behagelig katt å ha i hus! Jeg maser aldri, mjauer ikke og lar matmor sove uforstyrret om natten.

I lek liker jeg å løpe etter ball, og jeg elsker stanga med fjær på! Jeg liker å leke sammen med deg, men kan også leke alene. Når jeg leker, kan jeg være litt tøff med klørne. Matmor har laget fuglekino til meg på verandaen, der det henger fuglemat, og det er kjempegøy å se på!

Jeg elsker å kose! Innimellom er det så deilig at jeg kan sikle litt (noe matmor synes er veldig sjarmerende). Du kan kose meg overalt, og jeg ligger gjerne på fanget ditt. Du kan løfte på meg, men jeg liker ikke å bli båret rundt på, – jeg er da såpass selvstendig.

Jeg klorer ikke mye på møbler, og blir flinkere og flinkere til å la være. Klorestativ er heldigvis førstevalget mitt!

Selv om jeg har blitt en trygg pus nå, kan jeg fortsatt bli litt redd for ukjente lyder. Støvsugeren er ikke noe morsom.

Fostermor sier at jeg er en sjeldent nydelig katt, både utenpå og inni!

Jeg kan være litt forsiktig og tilbakeholden i begynnelsen, men med litt tid og tålmodighet vil jeg nok gi den nye familien min usannsynlige mengder glede og kos. Det er verdt å vente på, jeg lover!

Vakre Villy er vaksinert, kastrert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for Villy og kan tilby han trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Villy virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/