Skip to main content
Omplassert

Vera

Av 16. april 2023juli 18th, 2023Ingen kommentarer

Hei!

Mitt navn er Vera og jeg er født i 2021. Jeg ble funnet gående ute med mine 4 små kattunger i høst. Jeg er en forsiktig, kontaktsøkende og kosete frøken. Jeg ønsker meg til en familie uten små barn eller til en enslig som kan gi meg masse kos.

Mitt drømmehjem er hos noen som har tid til å gi meg masse kos og som titt og ofte kan børste meg, for det liker jeg! Jeg setter stor pris på trygge utemuligheter, muligens med en egen hage jeg kan utfolde meg i. Når jeg har blitt kjent med deg, viser jeg gjerne min hengivenhet til deg ved å gi deg et snutekyss og gni meg inntil ansiktet ditt. Så du bør absolutt ikke være sånn allergisk. Jeg kan legge meg på fanget ditt, men da må du ikke bevege deg. Du kan også gjerne kose magen min, men du trenger ikke løfte meg unødvendig, da hopper jeg bare ned.

Jeg er jo en ung dame, og er fortsatt ganske leken. Favoritt-leken min er en liten mus som fosterforeldrene mine har festet en tråd til. Baller er jo også gøy. Jeg er sosial og imøtekommende overfor de jeg bor med, men jeg er litt forsiktig rundt fremmede enda. Jeg er ikke noe glad i støvsugeren og ser helst at du har en sofa eller liknende jeg kan smette under mens du holder på, men jeg kommer fort frem igjen. Jeg kan klore noe på teppe, men slutter hvis jeg får høre det, ellers er jeg veldig flink til å bruke klorestolpen.

Jeg har ingen erfaring av å bo med hund eller andre katter, annet enn mine egne unger, men jeg kan sikkert tilvennes den om den er rolig av seg. Kanskje jeg kan komme til deg og vi kan passe på hverandre?

Fine Vera er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-
Er Vera ditt nye familiemedlem som du kan tilby trygge og gode utemuligheter hvor hun kan kose seg og utforske? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Vera virker å være den rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/