Skip to main content
Innekatt

Vecna og Vanifer

Av 22. april 2023Ingen kommentarer

Hei! Vi er Vecna og Vanifer, født juni 2022 og ønsker oss et hjem som innekatter. Vi drømmer om minst 60 kvm med romslig oppholdsrom – og en familie men enten store barn (12+) eller uten barn, som har masse tid til oss!

Vi er to småvokste, veldig lekne og kosete kattunger, og tross en vanskelig start på livet er vi trygge og sosiale. Vi liker å være med deg og står velkomskomité for både inngangsdøren, badromsdøren og soveromsdøren. Vi kan være litt rampete med hverandre, men trives veldig godt sammen. Vi elsker å ligge i fanget for kos – spesielt på magen, og har du en av oss i fanget, så kommer gjerne den andre også. Gjester liker vi, for det gir oss nok et fang med kos! Vi kan også løftes, men Vanifer foretrekker bakken. Vecna, derimot, kan bæres uten problemer.

Som kattunger flest er vi nysgjerrige. Vi sniffer både høyt og lavt og jakter på det som rører seg – særlig skolisser og støvsugeren. Både Vecna og Vanifer synes ball med bjelle er veldig stas, og fiskestangen er en klar favoritt. Vi kan også være med i bil og bur uten misnøye, men synes det er veldig fint å komme ut til dere igjen!

Med en klorestokk holder vi oss unna kloring på sofaen. Vanifer synes også det er gøy å klatre på den, men som liten pus med svak hofte setter hun pris på en liten krakk for å komme seg trygt ned. Vecna forstår ikke alltid at hennes klør kan være skarpe når hun blir ivrig, men heldigvis går det veldig fint å klippe dem på både henne og Vanifer under kosetid.

Tidligere sykdommer gjør at det må renses litt rundt øynene våre, og tidvis forkjølelse gjør at det må det pusses litt rundt nesen i perioder. Men vi er veldig tillitsfulle og tålmodige, så vi tåler dette fint. Vanifer er også veldig glad i våtfor, så her må man passe på at hun ikke spiser for oss begge!

Vecna og Vanifer er kastrerte, chippet og vaksinerte. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- pr katt.

Kan du tilby Vecna og Vanifer et godt liv innendørs og sørge for at boligen er sikret så de ikke kommer seg ut, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Vecna og Vanifer virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre innekatter kan være det, se https://dooa.no/adopsjon/innekatt/