Skip to main content
Utekatt

Vakon

Av 3. april 2024Ingen kommentarer

Hei! Jeg er Vakon og er født i 2020. Jeg er en sosial, snill og kosete katt som passer inn i de fleste familier som har tid til kos og lek. Tror det kan gå bra med både små og store barn, bare de er snille med meg. Jeg passer også bra sammen med hund.

Jeg elsker utelivet og se på alt det spennende det har å by på, så mitt drømmehjem er hos noen som kan tilby gode og trygge utemuligheter, gjerne med egen hage så jeg har mitt lille tryggområde.

Ønsker du en kosete katt, er jeg den rette kattevennen for deg! Jeg vil bruke litt tid på å bli husvarm på nytt sted, men når jeg er kommet dit, så vil du se mitt virkelige jeg, en veldig trygg pus som gjerne vil ha masse kos og oppmerksomhet, også fra besøkende. Jeg rett og slett elsker oppmerksomhet og vil helst være der det skjer.

Når du kommer hjem fra jobb, møter jeg deg i døren og følger deg rundt. Når jeg vil bli løftet for å ligge i armen din for å få kos, står jeg på bakbeina og strekker meg oppover benet dit. Kos er det beste jeg vet, og jeg kan koses overalt. Om jeg får lov, sover jeg helst med deg i sengen din. Jeg har et favorittteppe som jeg liker å sove på i enden av sengen, og dette følger med meg til nytt hjem.

Jeg elsker å leke, og favorittleken min er å jakte på laser. Jeg hverken biter eller klorer under lek. Jeg spiser ikke på plantene dine og klorer ikke på møbler.

Jeg er en rolig pus nå, men tidligere har jeg vært litt stresset, noe som forårsaket kløe som jeg fortsatt har, så jeg trenger medisin for å roe ned huden så jeg ikke lenger klør. Dette er kortisontabletter som kan gis sammen med maten, da jeg er veldig flink til å ta dem. Usikkert om jeg må ha dette resten av livet.

Vakon er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Vakon, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Vakon virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/