Skip to main content
Utekatt

Tyson og Tea

Av 27. august 2023Ingen kommentarer

Hei på deg! Vi er Tyson (grå) og Tea (hvit), født i 2019 og 2021. Vi ønsker oss et trygt og kjærlig for-alltid-hjem med gode utemuligheter, enten med barn over 12 år eller uten barn. Siden vi fant hverandre, har vi blitt svært gode venner, og vi ønsker derfor å bli adoptert sammen.

Jeg, Tyson, er en nydelig og menneskekjær gråpus som elsker kos og livets gleder. Jeg liker spesielt å ligge ved siden av deg for å få kos, og når jeg blir ordentlig trygg på deg, tar jeg meg gjerne en blund på fanget ditt eller på brystet/magen din. Jeg er faktisk så kosete at jeg innimellom kan klore på møbler når jeg koser meg eller strekker meg litt, men dette kan nok trenes bort.

Jeg, Tea, er en vakker og pratsom pusejente, men i motsetning til Tyson er jeg litt sky og forsiktig. Likevel har jeg blitt mer mennesketrygg etter øvelse hos fostermor, og jeg er komfortabel med å få kos når jeg føler meg trygg på deg. Jeg er spesielt glad i å bli klødd på hodet og strøket langs ryggen og sidene. Ellers elsker jeg å leke, både med andre og også alene. Av og til kan jeg bruke klørne mine når jeg leker, og innimellom kan jeg hvese litt til Tyson når jeg synes leken blir for intens.

Vi er begge to sosiale puser og møter deg gjerne i døren når du kommer hjem. Samtidig er vi begge litt engstelige for ukjente mennesker, men fordi vi også er nysgjerrige, kommer vi snikende frem etter hvert for å hilse. Støvsugeren og høye lyder er derimot skremmende for oss, så vi kan fort gjemme oss i slike situasjoner. Vi kan begge løftes og bæres, men vi foretrekker helst å følge deg fra bakken.

Tyson og Tea er kastrerte, chippet og vaksinerte. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- per katt.

Hvis du kan tilby gode og trygge utemuligheter og tror at du kan være det rette hjemmet for oss, ta kontakt på katt@doaa.no

Hvis Tyson og Tea ikke virker som de rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter er det. Du kan lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/