Skip to main content
Omplassert

Tussan

Av 5. april 2023april 10th, 2023Ingen kommentarer

Tussan antas å være født i starten av 2021. Hun er en sosial og kosete katt som passer inn hos de fleste familier, vi tror og hun kan passe med små barn. Hun skal ha tilgang til gode og trygge utemuligheter.

Tussan er en skikkelig kosete katt. Ikke la deg lure av den overlegne og skeptiske minen, for denne flotte frøkenen elsker kos. Hun ligger i gjerne i fanget, legger seg på ryggen og vil klappes på magen eller bli klødd bak øret.

Hun vil gjerne ligge i sengen og hilser god morgen med søte små mjau hver morgen. Hun kommer også å hilser når du kommer hjem fra jobben, men lager ellers ikke så mye lyder.

Tussan er fortsatt ung og leker både høyt og lavt. Hun er en ekte jeger. Hun bruker ikke klør eller tenner på venner, men fjærleken har fått gjennomgå.

Hun gleder seg nok til å bli en utekatt og ha mer lek og tøys i hverdagen, men bruker aller mest tid på søvn og kos.

Tussan er litt klumsete til tider, men på en særdeles sjarmerende måte. Hun blir veldig motivert av godbiter, så kanskje noen kan lære henne et artig triks eller to?

Tussan klorer lite, men gjør det en sjelden gang på teppet, eller i en egen stol hun liker å slappe av i. Hun hopper ikke opp på bordet eller i vinduskarmer.

Tussan er både sosial og imøtekommende og er en trygg og god pus. Hun er veldig nysgjerrig, men også lettere skeptisk og kan skvette til av brå lyder, men følger også med på avstand. Når støvsugeren settes på, sender hun meg et overlegent blikk og tusler inn på soverommet. Med så mye bråk og armer og bein trives hun best i et annet rom.

Når det gjelder kjøring og bur, mjauer hun en del i bilen. Men hun lokkes lett inn i buret, og tilgir fort når hun blir sluppet ut igjen.

Tussan er kastrert, vaksinert og ID-merket. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Tussan og kan tilby henne trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Tussan virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om disse her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/