Skip to main content
Omplassert

Tufsla

Av 9. mai 2023juli 22nd, 2023Ingen kommentarer

Vakre, gode Tufsla søker nytt hjem ❤ Denne frøkna kom til oss i Dyrebeskyttelsen for noen måneder siden. Hennes oppførsel og tilstand er forenelig med et stillesittende liv med dårlig kosthold. Vi var i en periode usikre på om det var noe som plaget henne, for hun var så passiv. Hun satt bare der og tittet ikke en gang frem når det skjedde ting rundt henne. En liten snute kunne dog titte ut av huset når hun luktet salat eller godbiter. Så stille og forsiktig var hun, at vi knapt merket at hun var der.

Så kom våren, og for første gang i sitt liv, antagelig, fikk hun gress under labbene sine. Og gjett hva? Hun blomstret! Det virker som at et stillestittende liv har satt sitt preg i form av tillært adferd hvor hun bare sitter i ro. Nå som hun har fått plass, tid og ikke minst gress å løpe på, så vokser selvtilliten raskere enn ugress! Hun er fremdeles forsiktig av seg, stille og rolig, men hun tar stadig litt mer plass. Hun setter stor pris på kos, og selv fosterhjemmets ettåring får lov å stryke henne.

Tufsla søker derfor etter et hjem som kan tenke seg en forsiktig og kosete jente, og som kan tilby henne god plass, en venn å dele livet med og et godt kosthold. Hun trenger en ny familie som kan aktivisere henne, og som kan gi henne den kjærligheten hun trenger for å fortsette å blomstre.

Har du et trygt og godt hjem å tilby Tufsa? Ta kontakt på smadyr@dooa.no