Skip to main content
Omplassert

Tortilla

Av 18. desember 2022januar 9th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Tortilla heter jeg og er født i september 2022. Jeg passer inn i de fleste familier og går fint med større barn. Jeg er veldig glad i broren min, Tango, så jeg vil gjerne adopteres sammen med ham. Det er viktig at jeg holdes inne frem til september 2023, for da er orienteringssansen min ferdig utviklet. Når jeg blir ett år gammel, så trenger jeg trygge og gode utemuligheter.

Jeg er en trygg og kosete kattunge som gjerne ligger lenge i både armkronen eller på fanget ditt for å kose. Du kan også løfte og bære meg rundt, det er bare koselig syntes jeg. På morgenen kommer jeg gjerne opp i sengen for å hilse og gi deg et lite snusesuss.

Ingen er perfekte, og jeg er fortsatt litt redd lyder som f.eks støvsugeren, men ellers går alt greit. Jeg klorer heller ikke på møbler og jeg er grei å ha med på kjøretur.

Jeg elsker å leke!! Både med søsknene mine og alene, og da er det full fart. Jeg passer med barn fordi jeg er forsiktig under lek og verken biter eller klorer.

Nydelige Tortilla er vaksinert, kastrert og ID-merket. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er det du og din sofakos som Tortilla drømmer om, og du kan tilby henne trygge og gode utemuligher når hun blir gammel nok i september 2023? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Tortilla virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/