Skip to main content
Omplassert

Tinka

Av 29. november 2022mars 4th, 2023Ingen kommentarer

Tinka er antatt født i juni 2021. Hun passer inn i de fleste familier, og med de litt større barna. Hun skal ha tilgang til gode og trygge utemuligheter, men kan ikke slippes ut før hun er trygg med sin nye familie, og tidligst våren 2023.

Tinka kom til oss i slutten av august med sine tre små kattunger etter å ha bodd ute på en låve i lenger tid. Hun ble ganske raskt husvarm og har blitt en trygg og god pus. Tinka er en vakker dame som er veldig glad i å ha oversikt over alt som skjer, både fra midt på stuegulvet og fra så høyt hun kan komme. Hun er en pratsom pus og sier fra hvis hun synes hun bør få mat eller kos.

Tinka syns fortsatt det er litt skummelt å ligge på fanget, men elsker å ligge i sofaen ved siden av og bli kost bak øret og på ryggen. Hun gnir seg gjerne inntil beina dine når du står på kjøkkenet. Hun liker ikke å bli kost på magen, men er veldig glad i å bli børstet! Hun kan fint bli løftet.

Tinka er en veldig snill og forsiktig katt, og hun bruker ikke klørne når hun leker. Spesielt glad er hun i å jakte på pinneleker. Hun er fortsatt litt tilbakeholden, men blir fort veldig trygg med mennesker hun kjenner. Tinka er fremdeles litt redd for støvsugeren, men ellers er hun ikke så redd for andre lyder.

Tinka klorer ikke på møbler. Hun er ikke en katt som ligger i sengen. Hun takler fint å være i bur og å bli med på kjøreturer.

Tinka er kastrert, vaksinert og ID-merket. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Tinka og kan tilby henne trygge og gode utemuligheter, samt holde henne inne til våren 2023, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Tinka virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om disse her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/