Skip to main content
Omplassert

Tingeling

Av 15. desember 2022januar 9th, 2023Ingen kommentarer

Tingeling er født i begynnelsen av september 2022. Hun er en trygg kattunge som passer inn i de fleste familier og går fint med større barn. Hun skal ha tilgang til gode og trygge utemuligheter, men kan ikke slippes ut før hun er ett år i september 2023.

Tingeling er en skikkelig leken frøken og blir aldri lei av å leke. Samtidig er hun veldig glad i kos – en skikkelig katte-katt, best-of-both-worlds. En katt å både kose masse med og leke med, og som trives veldig godt på skulderen din. Hun liker all type kos når hun er ferdig med å leke, og legger seg gjerne på beinet ditt eller ved siden av føttene dine for å sove. Hun ligger også gjerne på fanget og kan koses på magen.

Hun sover ikke i senga, men kommer gjerne opp i senga om morgenen og tar en blund. Hun er en sosial og imøtekommende liten pusefrøken som er veldig trygg og god.

Tingeling er ikke så redd for fremmede lyder, men er ikke superglad i støvsugeren.

Hun må av og til bli minnet på å ikke klore på sofaen, og slutter hvis man sier nei. Hun er ikke vanskelig å sette i transportbur og kan fint tas med på en kjøretur. Vi tror at Tingeling vil trives godt i lag med andre katter og hunder.

Tingeling er kastrert, vaksinert og ID-merket. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Tingeling og tilby henne trygge og gode utemuligheter, samt holde henne inne til september 2023, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Tingeling virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om disse her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/