Skip to main content
Omplassert

Timiana, Taco og Tira

Av 16. desember 2022januar 8th, 2023Ingen kommentarer

Timiana, Taco og Tira er tre bedårende, vakre og trygge øyestener av noen kattebebiser. De er trygge på både barn fra 10 år, andre katter og store hunder. De vil derfor passe inn i familier med barn over 10 år med rolige andre dyr.

De er født 25.09.22 og må holdes inne til september 2023. De er klare for å dra til hvert sitt hjem én og én, eller sammen to eller tre.

De er nysgjerrige og oppsøker rask nye ting, men trekker seg unna hvis de blir skremt. De er glade i å få kos av mennesker, men har egentlig ikke tid til sånt i denne alderen. Da er det bedre å få leke eller slåss med hendene våre. De er sosiale og trivelige, og ingen av dem hadde sagt nei til å sove i senga.

Bilkjøring er ikke deres sterkeste side, men det skal ikke mange korte turene til før de blir tryggere.

De sover i klatrestativet alle tre på natten. De gjemmer seg når støvsugeren tas frem, men kommer frem igjen så snart vi slår den av.

Taco er en liten Ferdinand som virker trygg og fin (hvit i ansiktet). Ungene våre elsker Taco, og han pleier å ligge sammen med dem i saccosekken og se på Peppa Gris. Han blir nok en fornuftig katt og god venn når han vokser opp.

Tira er en liten virvelvind (hvit hake og hals). Hun er den minste, smaleste og raskeste av de tre. Hun liker å bære lekemusene som om de er bytter. En fantastisk søt og morsom katt som blir en god musejeger (eller apportør).

Timiana er skjønnheten. Hun er helt svart og langhåret og så ut som et troll da hun var yngre. Nå er hun myk og vakker. Hun er den første som blir trøtt og sovner alltid først. Hun elsker menneskelig selskap og er opptatt av å bli venn med de andre dyrene våre. En trygg og fin kattunge som kommer til å bli en flott familiepus.

Alle er kastrerte, vaksinerte og ID-merket. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 1200,- per katt.

Er du det rette hjemmet for én eller flere av disse nydelige kattungene, og kan gi dem trygge og gode utemuligheter når de kan slippes ut fra september 2023? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke dette virker som de rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter er det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du adoptere innekatt kan du lese om de her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/