Skip to main content
Omplassert

Timian

Av 10. april 2023juli 16th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Timian og er super familiekatt født i 2019. Jeg er kosete og sosial, passer til både små og store barn. Andre katter går jeg fint med. Trygge og gode utemuligheter må jeg ha.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen fordi jeg ble funnet ute hvor jeg hadde gått sky og syk ute lenge. Men nå har livet snudd, og jeg er en kosete, sosial, leken, trygg og imøtekommen pus.

Jeg liker å være der det skjer! Når dere kommer hjem, så er jeg veldig klar for både lek og kos. Om dere ikke kommer bort til meg, så kommer jeg til dere og oppsøker kosen på egenhånd.

Jeg elsker å ligge på fanget å få kos og kan ligge der i timesvis, både hos store og små. Magekos er ikke favoritten, men det er ikke verre enn at jeg bare dytter vekk hånda rolig. Du må gjerne løfte og bære på meg, bare det ikke er lenge av gangen.

Transportburet vil jeg helst slippe å puttes inn i, men når jeg først er inni, så er jeg stille og rolig. Det er hyggelig med besøk, jeg må bare bli litt varm i trøya før jeg kommer og hilser. Jeg har dessverre en uvane å klore på møbler, men om du løfter meg bort til klorestativet, bruker jeg det. Mulig jeg en gang i fremtiden lærer. I mellomtiden så er det lurt å dekke til møblene, da lar jeg de være i fred.

Jeg er glad i å være sammen med familien min, så når dere går og legger dere om kvelden blir jeg gjerne med opp i sengen for natten. Jeg er en rolig sover, og du finner meg på samme plassen om morningen som når vi la oss.

Lek er også gøy! Noen leker er mer gøy enn andre, som stang med fargerike tråder og fjær! Ball og mus er også veldig artig. Jeg har lekt mye med barna i fosterhjemmet og det har alltid gått helt fint (aldri bitt eller klort).

Flotte Timian er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er Timian deres nye familiekatt og dere kan tilby han trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Timian virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/