Skip to main content
Ukategorisert

Tiago og Timbo

Av 29. september 2021februar 16th, 2022Ingen kommentarer

Hei! Vi er brødene Tiago og Timbo, vi er ett år gamle, veldig glad i hverandre og som gjerne vil ha et for-alltid-hjem sammen!

Vi er to kosete og sosiale katter som passer til en rolig familie med enten store barn eller de uten barn. Titt og ofte vasker vi hverandre, og ligger krøllet sammen, da koser vi oss veldig. Vi leker mye sammen og har ikke kranglet en eneste gang!

– Timbo fungerer som en storebror for Tiago, og har betydd mye for at Tiago har blitt så trygg som han har blitt.

Vi ser begge med lengsel i blikket ut av vinduet, så det hadde vært veldig gøy om vi fikk prøve oss på å være utekatter, og jage fugl og mus dagen lang.

Tiago: Jeg er en skjønn skapning som elsker å se på fugler, jage fluer i leiligheten, leke med katteleker, og når jeg blir sliten og lei tar jeg gjerne imot masse kos. Jeg legger meg gjerne på ryggen og lar deg stryke meg på magen hvis jeg er i det rette humøret.

Jeg kan være litt forsiktig av meg, og hvis jeg akkurat har møtt deg kan jeg bli litt ukomfortabel, men når jeg har blitt litt kjent med deg er jeg veldig trygg. Jeg syns ikke det er så gøy å bli bært, men jeg kan finne på å komme bort å be om kos så lenge jeg styrer det selv.

Støvsugeren er heller ikke så skummel som den var i starten, den er faktisk ganske spennende. Jeg vil nok ikke være så komfortabel med små barn, da jeg kan være litt skvetten av meg ved brå bevegelser, men litt eldre barn vil nok gå helt fint.

Timbo: Jeg er en veldig kosete katt med mye personlighet. Jeg ELSKER mat, så pass på hva du legger igjen på kjøkkenbenken, det kan fort forsvinne.

Jeg liker også å leke, og jage fluer, men er litt mer lat enn broren min, så jeg leker helst med kattelekene liggende. Jeg er veldig trygg og tolerant til det meste. Du kan ta meg på magen, potene, og egentlig gjøre det du vil med meg.

Jeg kan også fint bli bært rundt, og kommer ofte og ber om kos. Jeg er, som broren min, litt usikker når det kommer nye folk, men dette går seg til veldig fort.

Timbo og Tiago er kastrert, ID-chippet og vaksinert, og vi har et adopsjonsgebyr på kr 1200,-.

Har du gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet for Tiago og Timbo, ta kontakt på katt@dooa.no.