Skip to main content
Utekatt

Thelma

Av 14. mai 2022Ingen kommentarer

Thelma er en sosial og kosete katt på 8 år som passer fint til en familie med eller uten barn. Hun har fått senior-sjekk hos veterinæren og alle prøver er fine. Thelma skal ha tilgang til gode og trygge utemuligheter.

Thelma er en kjempesøt og kosete jente. Elsker å ligge i sofaen ved siden av deg, men et par ganger om dagen MÅ hun oppi fanget for å bli kost ekstra mye med. Da kan hun nesten ikke bli klappet for mye, spesielt på hodet. Veldig stas hvis du legger deg ned også, da er gleden fullkommen. Hun har skarpe klør som kanskje kommer av at hun ikke klorer noe særlig. Liker mest å klore på filleryer. Klorestokken har hun ikke brydd seg så mye om, men har blitt tatt på fersken et par ganger når det har blitt klort på sofaen. Det stopper hun med med én gang hun får beskjed.

Hun følger gjerne med på hva du gjør og vil være i nærheten, men holder seg stort sett på høflig avstand og observerer. En sjelden gang hopper hun opp i vinduet, men trives best på gulvet eller i sofaen.

Er ikke så veldig interessert i leking, men skikkelig gøy å skremme fostermor på vei ut fra badet. Da er det fullt firsprang frem og tilbake, og ender opp i en haug sammen med filleryen hun angriper.

Magen er et litt sensitivt område å bli klødd på, da advarer hun med klør.

Sover gjerne på dyna om natten, men ikke alle netter. Aksepterer om hun ikke får lov, men da skraper hun av og til litt på soveromsdøren og mjauer svakt. Gir seg fort når hun ikke få respons. Noen ganger har hun fått lov å komme inn, men fant raskt ut at det ikke er noe spennende å være i samme rom som et sovende menneske. Men hun står utenfor døren med en gang du våkner! Samme når du kommer hjem fra jobb eller tur, uansett hvor smal i øynene og sovesveis hun har, skal det hilses og koses ja! «Snakker» ikke så mye, men gir et fornøyd prt! i ny og ne når du snakker til henne, og av og til et forsiktig mjau når hun vil ha oppmerksomhet.

Thelma er en rolig og bedagelig anlagt pus. Vil tro hun passer best til litt større barn, da jeg ikke tror hun vil sette veldig stor pris på å bli herjet med. Litt skvetten til brå bevegelser, naturlig skeptisk til «luft»-lyder som støvsuger, kjøkkenvifte og hårføner. Men ikke verre enn at hun bare går inn i et annet rom.

Thelma er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Thelma, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Thelma virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/