Skip to main content
Omplassert

Tassen

Av 30. november 2022februar 28th, 2023Ingen kommentarer

Hei, jeg heter Tassen og er født i 2018. Selv om jeg er voksen, er jeg fortsatt veldig leken! Spesielt leker på snor, men jeg er også stor og tøff. Så fostermor sier det er greit å være klar over at jeg fort kan tygge den i stykker om jeg får lov. Jeg lengter ut og trenger trygge og fine uteområder å boltre meg på.

Ellers vil jeg nok trives best hos noen uten små barn, da jeg er en stor leken kar, men litt skvetten også. Først og fremst er jeg en skikkelig kosegutt. Tunga ramler omtrent ut hvis jeg får kos. Om du tror du får ligge i fred å “trene”på sofaen, tar du feil! Jeg kommer deg til unnsetning. Jeg kan til og med vaske deg etter økta! Ja siden du passer på meg, må jo jeg passe litt på deg også. Jeg syns bilkjøring og bur er helt greit, men jeg kan nok mjaue litt på veien.

Jeg er flink til å ikke klore på møbler om jeg får et klorestativ å ta manikyren på, men om jeg vil inn et sted hvor døren er lukket skraper jeg litt på døren, men det er bare for å vise at jeg vil inn, for jeg er ganske nysgjerrig, ja vi katter har jo ikke ringeklokker akkurat!

Jeg er en skikkelig fangkatt, så det er der du vil finne meg! Snakkes.

Tassen er vaksinert, kastrert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for Tassen og kan tilby ham trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Tassen virker å være rette katten for deg, kanskje noen av de andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/