Skip to main content
Omplassert

Sylvester

Av 20. mai 2023juni 22nd, 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Sylvester og er født i 2021. Jeg ble funnet vandrende alene og skadet, men jeg er tam og har nok hatt en familie før. Jeg er en kosete og pratsom pus som elsker å være i nærheten av mine eiere! Jeg ønsker meg et for-alltid-hjem med store barn, hvor jeg har mulighet til å utforske verden ute uten farlig trafikk rundt meg.

Jeg er en frisk og snill pus som er veldig ung til sinns Jeg gleder meg alltid til du kommer hjem og møter deg gjerne ved døren. Jeg er en morgenfugl og kan begynne å prate litt tidlig om morgenen, med mindre jeg får sove med dere da.

Kosebarometeret mitt er svært høyt, og jeg vil aller helst ha kos på hodet, snuten og magen. Jeg tolererer også bæring frem til jeg blir rastløs, og jeg elsker å ligge på fanget og i vuggestilling i armene. Jeg er leken og veldig nysgjerrig. Tråder og fjær-leker er definitive vinnere, og å følge med på det som skjer utenfor vinduet. Innimellom, når jeg blir litt for ivrig, kan jeg lekebite litt, men jeg vet hvor grensen går og biter aldri hardt. Jeg klorer ikke selv om jeg leker eller blir irritert.

Jeg er veldig sosial og trygg og har masse kjærlighet å gi. Noen ganger gjemmer jeg meg under sofaen hvis jeg blir redd, men jeg kommer fort ut igjen. Jeg er litt engstelig for dørklokker, og kan knurre litt når nye mennesker kommer på besøk – men det gir jeg meg fort med. For jeg er ikke beskjeden for kos, også fra fremmede! Jeg er vant til mye støy og aktivitet fra oppussing utenfor fosterhjemmet mitt, og jeg ble komfortabel med dette raskt! Jeg er med andre ord svært tilpasningsdyktig. Jeg klorer helst på klorebrett og er ikke borti møbler. Planter syntes jeg heller ikke er spennende, og jeg tåler godt å ligge i bur.

Sylvester er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet for Sylvester, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Sylvester virker å være rett katt for deg, kanskje noen av våre andre katter er det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/