Skip to main content
Utekatt

Svarteper

Av 12. august 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Svarteper og er en mild og snill kattemann født i 2015. Jeg drømmer om et for-alltid-hjem med trygge utemuligheter. Jeg er veldig tålmodig, så passer fint inn i hjem med både store og små barn.

Jeg elsker kos og legger meg fort på ryggen for å bli klødd på magen. Samtidig som jeg er en kosegutt, liker jeg også å leke, spesielt med tau- og garnleker som jeg kan jakte langs gulvet. Favorittleken min er et gammelt garnnøste i tillegg til klorestolpen min. Under lek kan jeg bli ivrig, og jaktinstinktet slår skikkelig inn. Derimot går jeg aldri etter hender eller føtter, men kan komme borti med en klo uten vilje. Ettersom jeg er glad i å leke med og klore på klorestolpen, er det veldig lite kvessing av klør på møbler. Dessuten er jeg lite interessert i planter og jord og holder meg unna bord og kjøkkenbenk.

Når det kommer besøk, er jeg først til døra for å hilse på. Han tar gjerne imot kos fra alle han møter og er en trygg pus. Men når støvsugeren eller hårføneren kommer frem, trekker jeg meg helst unna. Ellers kan jeg fint løftes, men trives best på gulvet hvor jeg kan bestemme selv.

Jeg har forkalkninger i ryggen og må derfor få injeksjoner hos dyrlegen hver tredje måned. Selv om kjøreturen ikke er så gøy, er jeg veldig rolig hos dyrlegen og tar injeksjonene som en helt.

Svarteper er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet for Svarteper, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Svarteper virker å være rett katt for deg, kanskje noen av våre andre katter er det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/