Skip to main content
Omplassert

Steve

Av 23. mars 2022mai 9th, 2022Ingen kommentarer

Heisann hoppsann! Jeg heter Steve og er sannsynligvis en av de flotteste eksemplarene av mitt slag vil jeg tro. Jeg er en ung dvergpapegøye som i følge min fostermamma er tam som en borrelås. Jeg vet ikke helt hva det betyr men jeg tror det har noe å gjøre med at jeg vil være sammen med mennesker hele tiden og være med på alt det de gjør. Noen ganger så ler menneskene av meg og noen ganger så sukker de oppgitt fordi de ikke få ha tingene sine i fred men det bekymrer ikke meg så veldig. Alt ditt er mitt er min filosofi, så når du velger å sitte å strikke med de morsomme pinnene og all den tråden, så er det klart at jeg blir med på det! Jeg er fortsatt en ung kar, så fostermenneskene sier at jeg kanskje blir litt mindre opptatt av mennesker i fremtiden, men jeg har ingen planer om det, altså.

Jeg har jo andre fugler som jeg kan være sammen med her jeg er, men de gjør bare sånne vanlige fugleting, og det blir litt kjedelig i lengden.
Fostermamma sier at jeg har intelligensnivå som en 5- åring og emosjonelle behov som en 2- åring så den som vil at jeg skal flytte inn må være forberedt på at jeg er som å bo sammen med et barn- eller en flyvende apekatt som fostermamma sier.

Siden jeg er så glad i mennesker så vil jeg ikke like å bo et sted der jeg må være hjemme alene hele dagen. Da blir jeg heller boende her jeg er. Jeg er ikke redd for noen ting, heller ikke hunder eller katter så for min egen sikkerhets skyld kan det være lurt at jeg ikke må dele hjem med sånne firbeinte leker.

Mitt for-alltid-hjem bør inneholde morsomme mennesker som vil bruke masse tid sammen med meg, mye tid ute av buret, minst en person med varme hender som jeg kan sove i og ikke minst masse kjærlighet og tid til å passe på meg nå som jeg er liten og ikke helt hva som er farlig enda.

Det er et adopsjonsgebyr på 700,-

Har du et godt hjem til fine Steve? Ta kontakt på fugl@dooa.no.