Skip to main content
Omplassert

Spirit

Av 8. mai 2022mai 26th, 2022Ingen kommentarer

Spirit er en sosial, veldig kosete og leken katt på 7 mnd som passer fint til en barnefamilie. Gjerne med en katt fra før, og hund kan også kanskje gå bra. Spirit skal ha tilgang til gode utemuligheter, han må holdes inne til han er 1 år slik at orienteringssansen er utviklet.

Hei! Jeg er Spirit, jeg ble funnet liggende nesten livløs i snøen en kald vinterkveld. Heldigvis var det noen snille mennesker som fant meg og kontaktet DOOA. Jeg ble hentet og kjørt i all hast til veterinæren. Den gang var jeg bare 10 uker, men selv om jeg var liten, hadde jeg en sterk vilje til å leve.

Siden det har jeg hatt et fantastisk fosterhjem, hvor jeg har vokst til å bli en nydelig, kjærlig, ung pus.
Jeg har alle de gode egenskapene du ser etter i en katt. Jeg er snill, avslappet, rolig og veloppdragen. Mitt største talent er at jeg gjerne sover og koser på fanget ditt, samt at jeg er veldig flink til å spille fotball (jeg har en ballkontroll som proffene bare kan drømme om). Spretten er jeg også, og jeg kan stå og bare hoppe opp og ned!

Du kan bære og løfte meg rundt, for det elsker jeg! Da maler jeg høyt og nyter øyeblikket sammen med deg. Om du koser meg på hodet, så er jeg i den syvende himmel. Jeg er veldig glad i mat, men jeg er en høflig liten kar. Derfor venter jeg tålmodig til du serverer meg, uten mas.

Som kattunger flest, så er jeg leken. Jeg ønsker meg et hjem som gir meg oppmerksomhet og nok tid, så vi har tid til å leke sammen. I det siste så har jeg blitt veldig nysgjerrig på utsiden av vinduet, så jeg gleder meg veldig til å kunne gå ut!

Jeg er litt tilbaketrukken i starten når det kommer nye mennesker, men siden jeg koser meg sånn i menneskelig selskap så varmer jeg meg fort opp.

Jeg tror at jeg hadde passet bra med både barn, en rolig hund eller en rolig katt. Jeg har fått god oppdragelse og klorer aldri på møbler.

Spirit er kastrert, ID-merket og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du være Spirit sitt drømmehjem og tilby trygge og gode utemuligheter, samt holde ham inne gjennom sommeren og høsten? Ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Spirit virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her:
https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, ta kontakt på katt@dooa.no.