Skip to main content
Omplassert

Spartacus

Av 24. januar 2022februar 16th, 2022Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Spartacus og er 6 år gammel!

Da jeg kom til mitt første fosterhjem var det tydelig at livet ikke hadde vært så bra og jeg var veldig redd for alt. Det skulle man nesten ikke tro når man møter meg i dag!

Jeg ønsker meg en snill og rolig familie uten barn, eller med store barn som vil ha en kosete og leken innekatt. Fra å bare ligge bak sofaen og være redd hoppet jeg opp i sofaen og rett på fanget for å få kos.

Jeg elsker å få kos på magen, ryggen og på hodet. En annen ting jeg fort ble glad i var børsten! Om fostermor ble sliten i armen, så holdt hun bare børsten i ro så børstet jeg meg selv!

Det er ingen tvil når jeg koser meg, for da maler jeg høyt og fint. I starten var jeg livredd når det ringte på døren eller når noen kom inn. Dette endret seg til at besøk ble stas og jeg går gjerne runden for å få kos!

Jeg kan bruke litt tid på å bli varm i trøya, men deretter så blir jeg gjerne med på besøket og ligger vedsiden av deg. Jeg er veldig sosial og tillitsfull. Så jeg følger deg gjerne rundt for å se hva som skjer, og jeg kan sitte utenfor baderomsdøra å vente på deg.

Jeg har blitt ganske så trygg, men støvsugeren er fortsatt litt skummel.

Lek det er gøy! Favorittene er enkle ting, som hårstrikker og doruller – da kan jeg fyke over gulvet i en fei. Jeg har hørt fra fostermor at man blir veldig fort glad i meg og at jeg er vanskelig å gi slipp på når vi først har blitt venner.

Spartacus har hypertensiv uveitt på høyre øyet, noe som vi si han har konstant høyt trykk på dette øyet. Han trenger derfor øyedråper hver morgen og kveld. Det er uproblematisk å gi han dem, og sitter stille til du er ferdig med dråpene.

Spartacus er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-.

Tror du at Spartacus kan trives sammen med deg? Ta kontakt på katt@dooa.no

Trykk her for å se flere adopsjonsklare katter!