Skip to main content
Utekatt

Sotis

Av 16. september 2023Ingen kommentarer

Sotis er født i begynnelsen av juni 2023 og passer inn i hjem med både store og små barn, og gjerne med noen som har katt eller hund fra før. Han skal ha tilgang til gode og trygge utemuligheter, men kan ikke slippes ut før han er ett år i juni 2024.

Sotis er en skikkelig kjekk liten kattuge som kommer til å bli en veldig pen katteherremann. Han trives aller best når han får sitte på låret eller leggen din og få kos, sove eller bare se utover stua. Når han har tid, så elsker han å ligge på fanget og bli klødd på magen, og han kan løftes og bæres rundt.

Han sover ikke i sengen, men kommer gjerne og hilser god morgen når sola står opp. Sotis liker å leke, leke alene med en leke, leke med andre katter eller jakte på noe – alt er spennende! Han er veldig forsiktig når han leker og bruker ikke klør. Han er en trygg liten pus. Han kan være litt redd for høye lyder som støvsugeren, men ellers ikke så redd for andre lyder.

Han kan fint settes i bur, men er litt høyrøstet til å begynne med. Men etter en liten stund roer han seg ned og aksepterer å ta kjøreturer i bilen.

Sotis er vaksinert, kastrert og ID-merket. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-.

Kan du være det rette hjemmet for Sotis og tilby ham trygge og gode utemuligheter når han blir gammel nok i juni 2024? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis Sotis ikke virker som den rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/