Skip to main content
Omplassert

Sot Spikkestad

Av 17. februar 2023juli 17th, 2023Ingen kommentarer

Hils på Sot Spikkestad 🐰 Starten på livet har ikke vært så enkel for lille Sot. I november 2022 ble han funnet ute i et lite utebur, uten isolasjon og i bitende kulde. Heldigvis hadde han mor og søsknene sine der, ellers ville det vært et veldig ensomt sted å være i svært dårlige forhold.

Takket være godhjertede frivillige, ble Sot og familien reddet ut, og nå kunne han ikke hatt det bedre. I dag bor i Sot i fosterhjem, og det er vel ingen tvil om at han har sjarmert fostermor i senk.

Det beste stedet i verden, er i sengen til fostermor. Helst plassert godt inne i dyna, men på hans premisser selvsagt. Han er veldig kontaktsøkende og løper mellom beina for å få kontakt. Hvis du ligger på gulvet med ham, er det kjempegøy å bruke deg som klatrestativ. Han vet hva han vil, og siden han er så himla sjarmerende, så er det vanskelig å ikke bli betatt av denne vakre gutten.

Når han tigger etter litt mer urter, kan det nok være vanskelig å si nei. Han er litt var på høye lyder og brå bevegelser. Dette er nok fordi han har stått ute og antakelig ikke hatt så mye med mennesker å gjøre. Han trenger derfor litt tid til å bli trygg. Vi anbefaler derfor at Sot kommer til noen med litt større barn, 10 år og oppover. Ellers er Sot snill som dagen er lang, han må bare bli kjent først.

Sot er helsesjekket, kastrert og ID-merket.

Ønsker du mer informasjon om Sot? Ta kontakt med oss på smadyr@dooa.no