Skip to main content
Omplassert

Sokrates

Av 13. april 2023mai 1st, 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Sokrates og er en rolig og nysgjerrig pus antatt født i 2020. Jeg ønsker meg en familie uten barn og andre dyr som har tid til å gi meg kos og oppmerksomhet. Mitt drømmehjem befinner seg der det er trygge og gode utemuligheter hvor jeg ikke står i fare for å bli skadet rett utenfor døren min.

Selv om jeg er en rolig pus, er jeg tidvis glad i å leke! Men jeg er forsiktig av meg og bruker hverken klør eller tenner. Jeg vil likevel helst ligge på rygg foran tv’en med potene til værs! Av og til trenger jeg litt tid for meg selv, så da går jeg gjerne i hulen min eller til sengen så jeg kan være i fred.

Jeg er litt forsiktig rundt nye mennesker og holder litt avstand til jeg får tenkt meg om. Jeg følger gjerne etter og med på dem, men trenger tid til å bli helt trygg. Men om du kommer ned på mitt nivå så vi kan prate litt, kommer jeg gjerne bort for kos!

Er det én ting jeg er glad i, så er det mat! Jeg er en ordentlig matmons, så det er nok lurt å holde mat uten oppsyn unna bordet – for ellers kan jeg smyge til meg en smakebit! Jeg spiser gjerne matskålen min helt tom når den først fylles opp, men jeg lærer å begrense meg. Jeg har for eksempel ikke vært oppe på kjøkkenbenken… enda!

Under sofaen er jeg trygg for bråk og høye lyder som støvsugeren, men så fort faren er over kommer jeg frem.

Sokrates er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet for oss, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Sokrates virker å være rett katt for deg, kanskje noen av våre andre katter er det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/