Skip to main content
Omplassert

Sofus

Av 8. mai 2023mai 29th, 2023Ingen kommentarer

Hei, jeg heter Sofus og er født i 2019. Jeg er en sosial, kosete og leken katt som passer best inn i en rolig familie med enten store barn, eller de uten barn.

Om jeg ikke var flott nok fra før, så har jeg en karakteristisk krøll på halen (som ikke medfører smerte) som gjør meg enda mer sjarmerende! Men jeg er en noe sensitiv katt, og i løpet av de første dagene i nytt hjem vil jeg nok være litt redd og skvetten, spesielt for brå bevegelser og høye lyder. Men når jeg blir trygg i hjemmet, er jeg ikke redd for å ta meg til rette og vise min lekne og trygge personlighet. Da vil jeg helst sove med deg i senga (men klarer meg fint i stua på natten også) og ligge på brystet ditt og male når du slapper av på sofaen. Jeg er en superkosete pus som gjerne vil bli kost i ansiktet og på kroppen, men ikke på magen. Det går greit å bli båret, men jeg vil gi deg beskjed ved å bite deg forsiktig dersom det er noe jeg ikke er komfortabel med. Hvis støvsugeren er på, går jeg helst i en annen del av huset.

Favorittleketøy er hyssing, hårstrikk og stav med fjær, og jeg er en matglad katt. Den flotte pelsen min er jeg kjempestolt av, men den kommer nok til å havne i hver krik og krok av hjemmet ditt. Jeg ønsker meg veldig gjerne noen gode klorematter, sånn at jeg ikke lar meg friste av møblene dine. I buret kan jeg være litt nervøs, men jeg går frivillig inn.

Mitt drømmehjem er hos noen som bor på et sted med trygge og gode utemuligheter, hvor jeg ikke står i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet mitt. Jeg blir veldig glad om jeg får tilgang til egen hage.

Sofus er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Sofus, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Sofus virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/