Skip to main content
Omplassert

Snøhvit

Av 18. januar 2022april 5th, 2022Ingen kommentarer

Snøhvit heter jeg og er en snill, rolig og kosete katt som er født i 2016.
Pelsen min er supermyk, tett og flott. Hva, hørte jeg at jeg ser ut som en prinsesse?

Jeg er mild, snill, veldig kosete og jeg liker å holde menneskene mine med selskap. Jeg viser med hele meg at jeg vil være sammen med deg.

Har du vært borte blir jeg veldig glad for å se deg. Mitt drømmehjem er hos en familie med store barn, eller de uten barn. Jeg liker ro og er ikke så glad i bråk . Blir det for mye bråk gjemmer jeg meg litt unna.

I mitt nye hjem må jeg ha gode og trygge utemuligheter. Jeg er vant til å være ute og gleder meg til å igjen kunne utforske utelivets gleder.

Jeg ligger gjerne på fanget og jeg ligger også gjerne i sengen din.

Jeg er trygg, glad, sosial, og veldig kosete. Jeg elsker kos, når du koser på meg viser jeg min takknemlighet med litt kjærlig kattevask.

Besøk har jeg ikke noe imot, for da får jeg ekstra oppmerksomhet og kos. Å bli løftet kan jeg akseptere, men jeg står helst på egne ben.

Jeg er ikke veldig opptatt av lek inne, så når utelivet ikke frister må du passe litt på at jeg ikke spiser altfor mye.

Jeg har hatt et godt hjem. Nå er jeg på Hjelpesenteret, og jeg synes ikke at dette er en prinsesse verdig, jeg liker nemlig ikke å dele hjem med mange andre katter. Jeg holder ut ved å finne meg soveplasser litt unna de mest bråkete ungkattene, men jeg håper du ser dette og kan gi meg et for alltid hjem uten andre katter.

Jeg takler bur, men liker jo å være en fri katt da.

Snøhvit, som er utrolig søt og sjarmerende, er kastrert, ID- chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1 200.

Kan du tilby trygge og gode utemuligheter for Snøhvit og tror at hun kan være ditt nye familiemedlem, ta kontakt på katt@dooa.no

Her kan du se flere katter som trenger hjem: https://dooa.no/omplassering/katt