Skip to main content
Omplassert

Smulte

Av 18. desember 2022januar 14th, 2023Ingen kommentarer

Smulte er en bedårende prinsessekatt som er født 23.02.22. Hun vil passe inn i familier med barn ned til 9 år så lenge de har respekt og god oppførsel mot henne.

Smulte er veldig kosete og tillitsfull. Hun er veldig glad i å ligge på fanget! Gjerne med pledd. Ofte får vi massasje mens hun ligger på fanget. Hun maler som et lite sagbruk. Hun elsker å leke med fjær på «fiskestang» og sove på fanget eller i hulen sin. Hun løper etter godbiter og leker som en hund, og kommer løpende når du roper på henne! Hun er nysgjerrig og leken, og henter deg til «fiskestanga» når det er tid for mer lek.

Det er bare å løfte henne opp! Noen ganger vil hun bli holdt en stund, og når hun vil ned, ser hun ned i gulvet.

Hun veksler mellom å sove i senga vår og i hulen sin.

Hun er kjempesosial og brukte 5 minutter på å bli venn med oss da hun kom til oss. Ser hun oss etter en liten stund alene, kommer hun løpende mot oss og prater litt. Hun blir raskt venn med nye folk og er veldig kontaktsøkende.

Smulte er veldig trygg. Hun kan reagere litt på høye lyder, men er ikke spesielt skvetten. Hun er heller ikke redd robotstøvesuger.

Ett eller flere litt store og høye klorestativ kan være lurt hvis man er redd for møblene, selv om det er sjeldent hun klorer på møbler eller tepper.

Smulte er kastrert, vaksinert og ID-merket. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Smulte og tilby henne trygge og gode utemuligheter, samt holde henne inne til februar 2023, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Smulte virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om disse her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/