Skip to main content
Omplassert

Smule

Av 16. mai 2023juni 18th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Mitt navn er Smule, eller er det Marve?

Du skjønner, egentlig så fikk jeg navnet Smule da jeg kom til DOOA i fjor, også kaller fosterhjemmet meg for Marve. Er ikke det et stilig navn da? Jeg er visstnok oppkalt etter en Marve Flesknes. Ikke at jeg helt hvem det er, men jeg hører han var en morsom type, og ryktene sier at jeg også er litt av en komiker.

Fostermor sier at jeg er en en liten og søt fyr som sjarmerer alle som kommer på besøk. Jeg er nemlig veldig glad i å hilse på nye folk så lenge jeg får snuse litt på deg først. Hvis du i tillegg klør meg litt mellom ørene og på nesen, så er jeg solgt. Det synes jeg nemlig er så godt at jeg legger meg langflat og tar meg en liten cowboystrekk.

Ellers lar jeg meg helt fint håndtere, f.eks. ved kloklipp kan du gjerne løfte meg. Det er derimot ganske viktig at du husker på noen ekstra godbiter når du er ferdig. Alle fortjener vel en premie når de har vært flinke?

Jeg er veldig nysgjerrig på alt som skjer rundt meg og har rett og slett ingen tid å miste når det kommer til å utforske alle kriker og kroker. Hvis jeg må krysse litt glatt parkett på veien, så er ikke det noen hindring.

Jeg er renslig og går på do i kassen min, men jeg syns noen ganger det er ålreit å ta med meg litt høy ut av kassen. Jeg har ikke tid til å sitte så lenge, det må jo utforskes og da er det fint med litt niste på veien.

Livretten min er timotei og urtehøy, det er altså såå godt! Alternativt kan jeg også godta urter og annen god salat.

Når jeg ikke spiser, så elsker jeg å demontere pinner – det er min favoritthobby! Jeg blir så ivrig at jeg kaster de rundt meg, men du må ikke finne på å røre. Det er nemlig system i rotet og alle er nøye plassert etter eget ønske.

Smule/Marve er helsesjekket, kastrert og ID merket. Omplasseringsgebyret er på kr. 600,-

Send en mail til smadyr@dooa.no dersom du ønsker mer informasjon.