Skip to main content
Utekatt

Smulan

Av 14. september 2023Ingen kommentarer

Hei, jeg heter Smulan og er født i slutten av juni 2023.

Smulan er en trygg, rolig og veldig snill kattunge som passer inn med de litt større barna. Vi tror også hun passer fint sammen med en rolig hund. Hun skal ha tilgang til gode og trygge utemuligheter, men kan ikke slippes ut før hun er ett år i juni 2024.

Smulan er en skikkelig leken frøken som elsker å leke. Samtidig er hun veldig glad i kos – en skikkelig katte-katt, best-of-both-worlds. En katt å både kose masse med og leke sammen med, og som trives veldig godt oppå brystet ditt. Hun liker all type kos når hun er ferdig med å leke, og legger seg gjerne tett inntil deg for å sove. Hun går fint å løfte opp, og hun absolutt elsker fosterhjemmets guddatter på 14 år.

Hun sover ikke i senga, men kommer gjerne opp i senga om morgenen og tar en blund. Hun er en sosial og imøtekommende liten pusefrøken som er veldig trygg og god. Smulan er fortsatt litt redd for brå bevegelser og er ikke superglad i støvsugeren.

Hun klorer ikke på møbler, noe matmor er veldig glad for. Hun er heller ikke vanskelig å sette i transportbur og kan fint tas med på en kjøretur. Smulan vil trives godt i lag med andre katter og hunder og vil gjerne ha en lekekamerat dit hun kommer.

Smulan er kastrert, vaksinert og ID merket. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 1200,- Kan du være det rette hjemmet for Smulan og kan tilby henne trygge og gode utemuligheter, samt holde henne inne til juni 2023, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis Smulan ikke virker som den rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/