Skip to main content
Utekatt

Sinis og Einar

Av 29. mai 2023Ingen kommentarer

Hei på deg! Vi er de to sosiale, snille og gode vennene, Sinis og Einar, som er født i 2022. Vi ønsker oss et for-alltid-hjem med gode og trygge utemuligheter som vi kan utforske sammen, uten å stå i stor fare for å bli påkjørt.

Vi er to gutter som er svært knyttet til hverandre, og finner både mot, trøst, trygghet og kos i hverandre – men også i deg. Når det gjelder kos, er vi svært glade i det. Sinis kan koses overalt, og elsker spesielt å få kos både på hodet og på haken. Sinis kan bli så gira at han skjærer tenner av ren skjær glede! Einar liker aller best å bli koset på ryggen og litt på hodet. I tillegg liker vi å legge oss i sengen med deg eller på fanget ditt, hvis du lar oss.

Du skal ikke se bort fra at vi kommer og hilser på deg når du kommer hjem fra jobb og viser deg gjerne hvor matsekken står i tilfelle du har glemt det. Vi er derimot litt skeptiske på fremmede mennesker, men hvis du gir oss litt tid, kommer vi gjerne bort for å hilse. Ellers kan vi fint løftes, men foretrekker å gå de lange turene selv på egne poter.

Å leke er noe vi begge synes er svært gøy! Fjærleker, laserpenn, ball – her er det ingenting som ikke er stas og gøyalt. Og hvis ingen underholder oss, tar det ikke lang tid før vi starter å jage hverandre for å få utløp for litt energi.

Skjønne Sinis og Einar er kastrerte, vaksinerte og chippet, og har ingen kjente sykdommer. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr. 1200,-

Kan du tilby et godt og kjærlig hjem med hage og utemuligheter for Sinis og Einar? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis det ikke virker å være de rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese mer om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/