Skip to main content
Utekatt

Simsir

Av 7. mars 2024Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Simsir og er født i 2021. Jeg ønsker meg et for-alltid-hjem der jeg kan leve trygt og godt sammen med menneskene mine, og kose meg ute når jeg vil det. Jeg vil passe hos en familie med enten store barn eller uten barn. Jeg er ikke så glad i å være alene i mange timer, så jeg trenger også å bo hos noen som er en del hjemme, og aller helst noen som har katteluke.

Jeg er en forsiktig, men kosete og tillitsfull liten fyr. Jeg søker ofte kos av menneskene mine, og selv om jeg ikke er så glad i å ligge i fanget, ligger jeg gjerne inntil og maler. Jeg sover gjerne i senga om natten også.

Når vi får besøk, er jeg litt forsiktig i starten, men jeg blir fort venn med nye mennesker også, og en fremmed er ikke en fremmed lenge.

Om dagen har jeg mye energi! Det beste jeg vet er å leke med katteleker eller å bli «jaget» rundt i huset. Det er også veldig spennende å se ut av vinduet og følge med på det som skjer ute, så jeg gleder meg veldig til jeg kan bli utekatt og begynne å utforske skikkelig.

Ellers enn det er jeg en veldig grei kar å ha med å gjøre. Jeg kan fint bli løftet, er ikke så veldig redd for lyder, og spiser ikke på planter. Jeg klorer ikke på møbler heller, bare på mitt eget teppe. Jeg er ikke så veldig glad i transport, men det går fint. Biter og klorer aldri.

Simsir er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er 1200 kr.

Kan du tilby Simsir det trygge for-alltid-hjemmet han ønsker seg? Ta kontakt med oss på katt@dooa.no

Om dette ikke er rett match, er kanskje noen av de andre kattene våre det? Les mer om dem på https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du heller å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/