Skip to main content
Omplassert

Sibelius

Av 31. juli 2022august 20th, 2022Ingen kommentarer

Hei alle sammen! Sibelius det heter jeg og er 5 mnd. Jeg er en sosial og leken kosepus som passer inn hos de fleste. I fosterhjemmet er jeg blitt kjent med barn på 8 år, om jeg vil trives med yngre barn vet jeg ikke da jeg ikke har møtt noen, ei heller hund, men jeg er veldig trygg, så tror det vil gå fint.

Mitt drømmehjem er hos en familie som bor på et sted hvor jeg kan løpe fritt uten å risikere å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt. Men jeg må holdes inne til jeg er 1 år, eller så er det mulig at jeg vil rote meg bort da orienteringssansen ikke er fullt utviklet før det.

Jeg er en veldig kosete katt som liker kos og klapp over hele meg. Du kan plukke meg opp og bære meg rundt om du vil- det betyr jo bare ekstra kos!

Uredd og trygg, er ord som beskriver meg godt. Det eneste jeg er redd for, er når støvsugeren kommer mot meg for å ta meg- men ellers er jeg en lugn kar.

Jeg er veldig sosial med alle mennesker jeg møter, til og med barn! I fosterhjemmet mitt, så hadde jeg to kattevenner og de gikk jeg fint sammen med. Det var veldig koselig med selskap både til lek og vask.

Lek det er gøy! Jeg er ikke kresen, alt av katteleker er gøy for meg. Fostermor sier at jeg er superflink til å bruke klorebrettet mitt, jeg klorer aldri klorer på møblene hennes!

Sibelius er kastrert, vaksinert og ID-merket. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Kan du være Sibelius sitt drømmehjem og kan tilby trygge og gode utemuligheter og holde han inne frem til mars? Ta kontakt på katt@dooa.no