Skip to main content
Omplassert

Senja

Av 11. januar 2022februar 16th, 2022Ingen kommentarer

Senja heter jeg og er en snill, sosial og kosete katt som er født i 2012!

Jeg er en bedagelig frøken som er veldig sosial og kosete. Jeg liker å holde menneskene mine med selskap, og jeg prater med små søte «mjau».

Har du vært borte blir jeg veldig glad for å se deg. Mitt drømmehjem er hos en familie med store barn, eller de uten barn. Jeg liker ro og er ikke så glad i bråk og brå bevegelser.

I mitt nye hjem må jeg ha gode og trygge utemuligheter. Selv om jeg er en rolig og bedagelig frøken, har jeg raske poter og liker å bevege på meg innimellom. Jeg kan til og med få leke-ånden over meg.

Jeg er vant til å være ute og gleder meg til å nyte vårsolen med gress under potene på et lunt sted. Jeg ligger gjerne på fanget og jeg elsker å bli børstet.

Jeg er glad og sosial, og veldig kosete. Jeg elsker kos!

Besøk er bare stas, for da får jeg ekstra oppmerksomhet og kos. Å bli løftet kan jeg akseptere, men jeg står helst på egne ben.

Støvsugeren synes jeg bråker litt mye, så da tusler jeg som regel til en roligere plass frem til du er ferdig.

Transportbur er jeg ikke så glad i, men må jeg, er jeg flink og stille. Jeg kom til DOOA som en ett år gammel mor til noen fine barn. Da de var klare fikk de raskt nye hjem.

Jeg flyttet til en veldig snill dame som har tatt godt vare på meg, men nå ble hun syk og jeg kom tilbake til DOOA.

Senja, som er utrolig søt og sjarmerende, er kastrert, ID- chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1 200.

Kan du tilby trygge og gode utemuligheter for Senja og tror at hun kan være ditt nye familiemedlem, ta kontakt på katt@dooa.no

Vil du bli kjent med noen andre katter som ser etter sine for-alltid-hjem, trykk her!