Skip to main content
Omplassert

Selma

Av 28. juni 2023juli 5th, 2023Ingen kommentarer

Klar for å møte den mest sjarmerende og livlige kaninen i byen? Ta en titt på Selma, den lille energibunten som vil få smilet ditt til å vare hele dagen! Hun antas å være rundt 6 mnd, og er et skikkelig sjarmtroll.

Selma ble funnet forlatt og alene, underernært og sliten, men ikke la deg lure av hennes tøffe fortid – nå elsker hun livet og sprer glede hvor enn hun går! Med hennes lekne og eventyrlystne personlighet er Selma den perfekte følgesvennen for alle som elsker å ha det gøy.

Hun har en stor kjærlighet for mat, og ingenting får henne til å spinne rundt som lukten av nydelige gulrøtter, saftige epler og ferske blader og urter. Men det er ikke bare maten som får henne til å hoppe av glede – Selma er også en sosial krabat som elsker oppmerksomhet. Hun vil være den første til å hilse på deg når du kommer hjem, blir gjerne med når du skal på toalettet, og hun vil nesten alltid være klar for kos og kjærlighet.

Hun hopper og spretter rundt som om hun danser på en sky! Det er umulig å ikke bli sjarmert av hennes energi og livsglede. Og etter en god runde med raptuser er livet på topp hvis hun får slappe av litt med deg i sofaen eller senga.

Selv om Selma allerede har en god venn på den andre siden av gjerdet i fosterhjemmet, ønsker hun seg en ny venn på samme side i sitt nye for-alltid hjem. Hun lengter etter en lekekamerat som kan utforske verden sammen med henne og dele alle de morsomme opplevelsene med, og som kan vaske og stelle henne litt- for det er så kjedelig å gjøre alene.

Selma er helsesjekket, kastrert og ID-merket. Hvis du har et for-alltid hjem til denne søtnosen, eller bare ønsker mer informasjon, så send en e-post til smadyr@dooa.no.