Skip to main content

Sedriko

Hei på deg! Jeg heter Sedriko. Jeg er en nydelig, harmonisk og rolig kar som ønsker meg et for-alltid-hjem hos en kattevant familie. Familien må gjerne ha store barn eller ingen barn, og det er mulig jeg går fint overens med de bjeffende firbeinte også. Jeg trenger trygge og gode utemuligheter, slik at jeg kan ferdes ute uten fare for å bli påkjørt.

Kjønn
Hann
Antatt født
2022
Ute-/Innekatt
Utekatt
Bo med barn?
Store
Bo med katt?
Bo med hund?
Mest sannsynlig
Søk om å adoptere

Jeg er en svært rolig katt som elsker å sove mye. Men når jeg ikke sover, er jeg en leken sprett! Jeg er veldig glad i å leke med lekestang, og setter meg ofte foran lekekurven når jeg vil at fostermor skal leke med meg.

Ellers er jeg en kosete kar, men på mine prinsipper. Jeg legger meg gjerne ved siden av deg, og liker aller best å få kos på hodet, halsen og ryggen – men ikke magen. Når jeg har fått nok kos, hender det at jeg sier ifra ved å bite litt forsiktig.

Jeg kan løftes og bæres, men foretrekker aller mest å følge deg fra bakken. I tillegg er jeg ikke redd for støvsugeren eller andre ting som bråker i hjemmet, men jeg kan være litt skvetten innimellom når det gjelder uventede lyder.

Møbler og planter lar jeg også være i fred, og jeg går dessuten inn i buret hvis jeg skal på biltur av meg selv.

Sedriko er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr. 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Sedriko og tilby ham trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Sedriko virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om disse her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/

Søk om å adoptere