Skip to main content
Omplassert

Sanibella

Av 14. mai 2023august 15th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Sanibella og er født i 2020. Jeg er en veldig sosial, kosete og leken frøkenpus som passer fint til en familie med litt store barn (10+) eller de ute barn. Jeg er veldig glad i andre katter, så du bør ha en katt eller to fra før.

Mitt drømmehjem bor på en plass med gode og trygge utemuligheter hvor jeg kan løpe fritt uten å stå i fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt.

Jeg er en smart og kosete pus. Når jeg har bestemt meg for å kose, må du bare legge vekk det du har i hendene! Jeg liker meg på fanget ditt, mellom beina eller på brystet, da maler jeg som en kvitrende fugl. Jeg ruller meg gjerne på ryggen for å bli kost på magen. Du kan også løfte og bære meg om du vil.

Jeg liker liker også å leke, hårstrikker og korker er favorittene. Jeg dytter dem under sofaen for å fange dem. Jeg er like glad i å leke alene som med dere. Blir dere med på leken vil jeg bli jaget av dere eller jakte hyssing! Alene kan jeg sprette rundt på gulvet og ommøblere teppene i huset. Jeg bruker hverken tenner eller klør under lek.

Jeg er sosial og imøtekommende, er gjerne midtpunktet og hilser på alle som kommer inn døren. Jeg er trygg på mennesker, men noen ganger vil jeg observere nye ting litt på avstand først. Før var jeg for eksempel redd for støvsugeren, men nå er den helt grei. Jeg skygger ikke banen rundt uforutsigbare bevegelser og kan nok være nysgjerrig på barn i alle aldre.

Jeg har klort noe på sofaen, men har jeg klorestativet mitt, så bruker jeg helst det. Og klippes klørne mine jevnlig bruker jeg dem lite. Planter og blomster kan jeg knaske litt på, men ikke når jeg er alene – for da er det jo ingen som ser! Plantejorden derimot er kjedelig. Bur og bil for korte turer synes jeg er greit hvis jeg kan prate litt med dere samtidig.

Jeg har måttet trekke noen tenner, så jeg er ikke så glad i veterinæren, da blir jeg stille i buret mitt. Jeg er lite plaget av dette i hverdagen, men er litt forsiktig når jeg spiser. Jeg vet at det er det beste for meg, så jeg er tålmodig med veteriær og medisiner.

Sanibella er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet for oss, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Sanibella virker å være rett katt for deg, kanskje noen av våre andre katter er det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/