Skip to main content
Omplassert

Sandy

Av 28. februar 2023august 1st, 2023Ingen kommentarer

Hei på deg! Sandy heter jeg og ble født i 2021. Jeg er av rasen huskatt-blanding og har vakker sort og kort pels. Jeg er en kosete og snill katt som passer i et hjem med barn over 12 år og eventuelt en kattevant hund. Trygge og gode utemuligheter må jeg ha.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen fordi jeg var hjemløs. Da jeg ble funnet, så var jeg veldig tynn og hadde frostskader på ørene mine. Men heldigvis har livet mitt snudd, og jeg er nå klar for det gode liv hos min nye familie!

Jeg er en veldig kosete kar. Det tok ikke lang tid i fosterhjemmet mitt før jeg både malte og ville ha kos. Du kan løfte meg, men det er ikke alltid jeg har tid – det er jo så mye annet spennende som skjer. Om det er noe jeg ikke liker, så sier fra gjennom mitt tydelige kroppsspråk, så du trenger ikke være usikker.

Innimellom så kan jeg la meg friste av lek, men det er ikke favorittsysselen min. Mat derimot, det er alltid en innertier hos meg.

Jeg er en nysgjerrig kar som gleder meg til å få være ute igjen. Mens jeg har vært i fosterhjem, så har jeg tittet mye ut av vinduet for å se hva som skjer der ute.

Da jeg var hos veterinær, så fikk jeg masse skryt fordi jeg var så flink og snill! Jeg er også flink til å kjøre bil, og bur er ikke noe problem.

Støvsugeren er fortsatt skummel for meg, men det kan jo hende at jeg blir litt tryggere på den etterhvert. Siden jeg har vært innekatt i fosterhjemmet, så har jeg klort litt på møblene. Dette har vi imidlertid trent på, og jeg har allerede blitt mye bedre!

Fostermor sier: «Han er en kjempeflott kar som fortjener en veldig godt hjem!»

Sandy er vaksinert, kastrert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for denne godgutten og kan tilby ham trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Sandy virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/