Skip to main content
Omplassert

Sander – Adoptert

Av 10. mars 2023mars 19th, 2023Ingen kommentarer

Møt Sander – en kjærlig og leken eldre gutt som leter etter et morsomt og aktivt hjem.

Denne fantastiske blandingshunden på ca. 10 år kom til oss gjennom en trist velferdssak. Til tross for dette er han ordentlig gladgutt som ønsker å nyte livet til det fulle.

Sander vinner hjertene til alle han møter og elsker oppmerksomhet fra alt og alle. Han går fint med store og små, men barn i hjemmet bør være vant til store hunder.

Han har også bodd med katter som litt uvillig har måttet tåle mye kjærlig vask. Han går fint i møte med tisper på tur.

Han varsler på lyder og bør ikke komme til noen som synes det er sjenerende. Sander er en hund, og det er tross alt jobben hans. Sander møter alle besøkende med logrende hale og en leke i munn.

Om det er en blanding av liv i bur eller alder er usikkert, men han får 1 tablett hver dag for ledd/artrose. Han er flink og tar de villig uten protester. Det kan også byttes ut med injeksjon.

Sander er veldig glad i alle lekene sine og ligger ofte å sutter på en av dem. Men mest av alt elsker Sander å være ute i naturen. Han elsker å bade og leke med pinner. Han koser seg lenge med å destruere dem eller stolt bære den største med seg hjem.

Med en vekt på 34 kg kreves det erfaring med større hunder. Sander trekker ikke, men er ivrig. Viktig at det er gøy på tur for alle. Du bør ha kjennskap til avledning med belønningbaserte metoder.

Sander er flink, og med rett person er dette ingen utfordring. I langline passer han på at du ikke er langt unna og kommer ved innkalling.

Sander klarer fint å være alene en arbeidsdag, men søker et hjem som kan tilby ham mye samvær.

Ingen av våre hunder skal oppbevares i bur annet enn ved transport i bil. Sander er rolig i bil og er vant til å sitte med sele.

Sander fortjener et liv fylt av skogturer og masse aktivitet. Ikke minst oppmerksomhet og kjærlighet.

Send en e-post til hund@dooa.no om du ønsker å bli bedre kjent med Sander.