Skip to main content
Omplassert

Sana

Av 12. april 2022april 24th, 2022Ingen kommentarer

Hei! Sana heter jeg og jeg ble født i juli 2020. Endelig er det min tur til å få et for-alltid-hjem og jeg ønsker meg en familie med/uten barn, gjerne med en annen katt, og som kan tilby trygge og gode utemuligheter.

Jeg er en unik, pratsom og fin katt som du fort blir glad i! Når du kommer hjem fra jobb, så er gjensynsgleden max! Jeg er pratsom og viser det tydelig gjennom prat når jeg vil ha oppmerksomhet eller når jeg savner deg.

Kosete er jeg, men på min egen måte. Jeg vil gjerne bevege meg mens jeg får kos, så gjerne sitt på gulvet med meg. Jeg kan være litt «hard to get», men jeg er egentlig både nysgjerrig og interessert. Når jeg koser meg, så maler jeg så fint og om jeg har lyst så elsker jeg kos på magen.

Jeg ELSKER lek og kan leke for alltid! En pinne med glitter på er favoritten. Jo lenger jeg får leke, jo mer kosete blir jeg etterpå også. Uansett hvor ivrig jeg blir, så biter/klorer jeg aldri.

Jeg kan bæres av og til, men jeg vil gjerne gå tilbake å gjøre min egen greie etterhvert. Huff, når du skal gå å legge deg om kvelden, så blir jeg litt skuffa – om jeg får lov, så blir jeg gjerne med i senga for å sove!

Fostermor sier at jeg har kommet en veldig lang vei, og at jeg er på vei til å bli både sosial og imøtekommen. Fremmede er jeg ikke redd for, og ikke støvsugeren heller. Om jeg ikke har gode klorepinner, så kan jeg klore litt på sofaen, men det er fordi det klør på potene mine.
Det kan være lurt å passe litt på plantene, for jeg er litt glad i blomster. Men, jeg er flink til å ta irettesettelser.

Sana er kastrert, ID- merket og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,-

Kan du tilby Sana det gode hjemmet hun fortjener, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Sana virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/